Marketing opdracht

Over dit project

Opdracht A en C student

 

De A student

 

Ik heb een moderne docent nodig. Ik kijk af en toe naar youtube filmpjes, msn soms, zit soms op facebook, bel misschien, haal koffie wanneer ik wil, maar het grootste deel ben ik geconcentreerd aan het werk. Ik controleer zelf de kwaliteit van mijn werk.

Als ik klaar ben met mijn werk, vraag ik zelf om nieuw werk. Ik kom met voorstellen om de kwaliteit van mijn werk te verbeteren. Als ik vastloop pruts ik even door en pas daarna ga ik vragen stellen. Ik praat, stel vragen en vraag door bij anderen.

                              

De C student

Ik heb een klassieke ’docent’ nodig. Die moet mij in de gaten houden, want anders ga ik msn-en, you tube filmpjes bekijken, of ik ga op facebook. Die klassieke  ‘docent’ moet mijn werk controleren, want dat doe/kan ik niet zelf. Die ‘docent’ moet ook opletten of ik klaar ben met mijn werk. Ik zeg dat niet zelf. Hij geeft ook aan wanneer er (voor mij) koffiepauze is. Ik kom niet met voorstellen om de kwaliteit te verbeteren. Als ik vastloop ga ik doorprutsen. Ik ben voornamelijk alleen bezig.

Begeleidende vragen:

  1. Welk gedrag heb jij? Licht je antwoord toe.

–          Ik zit er tussen in, ik ben geconsenteerd of als ik even niks te doen heb ben ik voor mij zelf bezig, ik zal niet zomaar de les uitgaan tenzij dat mag. Ik werk graag zelfstandig

  1. a. Als je een C type bent, hoe kun je een A type worden?

– Door zelfstandiger te worden

  1. Wil je dat ook?

– Ik denk dat zelfstandigheid wel goed is

  1. Als je een A type bent; geef een voorbeeld uit je opleiding waaruit dat blijkt?

– ?

  1. Welk type docent heb jij nu nodig? Een A of een C type? Leg uit!

–          Ik denk dat ik het beste kan werken bij een moderne student, omdat ik vind dat we allemaal oud genoeg zijn voor onze eigenverantwoordelijk heden

  1. Welk gedrag vragen huidige werkgevers van hun werknemers? Licht dit toe!
  2. Wat leidt nu bij jou, als je op school zit, tot A gedrag?

 

Categorie
Marketing & communicatie